Fem ús de cookies propies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€

Termes i Condicions

Introducció

Mitjançant el present document s’estableixen les condicions per les que es regeix l’ús de la pàgina web i la compra de productes de la mateixa.

Li informem que abans de comprar a www.onabcn.com, ha de llegir cuidadosament i assegurar-se que entén els termes i condicions de venda que li detallem a continuació. Mitjançant el present document es pretén donar compliment a les obligacions disposades en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), i comunicar a tots els usuaris de les condicions d’ús del lloc web.

En cas de dubte, sempre es pot posar en contacte amb nosaltres abans de realitzar cap compra i estarem encantats d’aclarir-li qualsevol consulta.

Titularitat

El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris pel seu funcionament, les il·lustracions, el disseny, logotips, text, fotografies, imatges i qualsevol altre element que en formen part, són propietat exclusiva de Botigues Ona Barcelona, S.L., inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Hoja 448921, Folio 220, Tomo 44183, Inscripció 1º i NIF B66233339, que té el seu domicilio social en Passeig Fabra i Puig, 234 (local 1), 08016 de Barcelona. Email: info@onabcn.com

Independentment de l’ús al que vagi destinat, qualsevol reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix de l’autorització escrita prèvia per la nostra part. Qualsevol ús no autoritzat prèviament per Botigues Ona Barcelona, S.L. serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Ús

L’ús del lloc web www.onabcn.com concedeix la condició d’usuari o client i implica el compromís i l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions incloses en aquest Avís Legal. Botigues Ona Barcelona, S.L. es reserva el dret de modificar les condicions d’ús, no sent necessària la seva comunicació als usuaris. En conseqüència, l’usuari haurà de revisar periòdicament les condicions.

Procediment de contractació

1 Formalització de la compra

La consulta dels productes presentats a la botiga on-line de Botigues Ona Barcelona, S.L. no impliquen cap obligació de compra.

L’enviament d’una ordre de comanda sí que comporta un compromís de compra per part de l’usuari.

La recepció de l’ordre de comanda comporta el reenviament d’un email de confirmació de recepció de la mateixa per Botigues Ona Barcelona, S.L. Aquest email es genera de forma automàtica i tan sols és una confirmació de recepció, mai un obligació de venda. Vostè haurà de comprovar que la informació que apareix a l’email de confirmació de recepció és correcta i s’haurà de guardar una còpia del mateix.

Un cop acceptada a comanda, li serà notificat per email (“Confirmació d’enviament”). Mitjançant aquest email, Botigues Ona Barcelona, S.L. li confirmarà en un termini no superior a 24 hores laborals de la disponibilitat i la compra del producte/s. Aquest email equival a l’acceptació per part de Botigues Ona Barcelona, S.L. de seva oferta de compra.

Botigues Ona Barcelona, S.L. es reserva el dret a acceptar i/o enviar comandes de forma parcial, per faltes de stock o per qualsevol altra raó.

Al realitzar una comanda a través de la pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir la capacitat legal per celebrar contractes. De no disposar de tota la informació necessària per la tramitació dels mateixos, no podrem cursar la seva comanda.

Vostè ha de tenir una única adreça de correu electrònic per fer servir el nostre lloc web. Vostè accepta que el correu electrònic que ens faciliti pot ser utilitzat com a mitjà de comunicació a distància, i vostè accepta que totes les notificacions realitzades a través de l’email compleixen amb qualsevol requisit legal.

Només venem a consumidors finals i en quantitats que poden ser considerades normals,

Les condicions generals d’ús s’aplicaran a les compres efectuades entre els “usuaris” i Botigues Ona Barcelona, S.L. mitjançant la pàgina web de la mateixa. Per la seva part, l’usuari es compromet a realitzar un correcte ús de la pàgina web, és a dir, a no realitzar comandes falses o fraudulentes.

 2 Devolució de productes

El client podrà desistir librement del contracte de compraventa, sense indicació dels motius, dins d’un termini de 14 dies naturals següents a la data de recepció del producte, fent servir la data que consta a l’albarà d’entrega del transportista com a inici de còmput de termini.

La mercaderia tornada haurà d’estar totalment intacta, completa i no podrà haver estat feta servir ja que en cas contrari no s’acceptarà la seva devolució.

Si la devolució es realitza físicament en una de les nostres botigues, Botigues Ona Barcelona, S.L. no aplicarà cap cost. En el cas de que la devolució l'efectuï una empresa de transport, es repercutiran al client les depeses de la mateixa.

Les devolucions que no es facin físicament en una de les nostres botigues hauran de realitzar-se demanant-les per correu electrònic i un transportista passarà a recollir-la pel seu domicili. Un cop la mercaderia retorni a les nostres instal·lacions i sigui revisada, se li abonarà el import pagat descomptant-li les despeses de transport .

En el cas de que les peces retornades no compleixin amb les condicions que s’exigeixen per la seva acceptació, li seran retornades al client que haurà d’assumir les despeses de transport derivades.

3 Política d’anul·lacions

Les comandes en poden cancel·lar sense cap cost fins al moment de l’expedició. Botigues Ona Barcelona, S.L. retornarà  tot pagament rebut del consumidor i usuari, en el seu cas, les despeses d’entrega, sense demores indegudes i, en qualsevol cas, abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en que hagi estat informat de la decisió de desistiment del contracte del consumidor i usuari de conformitat amb l’article 106..

En el cas de que la comanda hagi estat ja enviada, però no s’hagi entregat, Botigues Ona Barcelona, S.L. li retornarà el import de la comanda descomptant les despeses de transport generades.

4 Preus i formes de pagament

S’aplicaran els preus vigents en el moment de realitzar-se la comanda. Tots els preus s’indicaran en euros i inclouen els impostos legalment aplicables.

Els preus estaran subjectes a qualsevol canvi en la taxa o l’aplicabilitat de l’IVA que sempre es difondrà a la web quan realitzi la compra desitjada.

Els preus, a no ser que s’indiqui el contrari, no inclouen les despeses d’enviament.

Els bens es podran pagar per qualsevol del mitjans suggerits a l’hora de tramitar la comanda i que es tracta de sistemes que garanteixen la seguretat del pagament. Ens reservem el dret a excloure alguns mitjans de pagament.

Botigues Ona Barcelona, S.L. es reserva el dret a fer sevir el mitjans de pagament electrònics de tercers i/o institucions financeres per gestionar els pagaments fets pels usuaris mitjançant el lloc web, en col·laboració amb els proveïdors dels mitjans de pagament.

Botigues Ona Barcelona, S.L. no te accés a les dades bancàries vinculades als mitjans de pagament dels usuaris i no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament, a excepció del compte bancari de l’usuari en el cas de que el mitjà de pagament que es seleccioni sigui la transferència bancària.

Botigues Ona Barcelona, S.L. no és responsable de les comissions o despeses (sobregirs, comissions per finançament, etc) addicionals incorreguts y suportats pel client com a resultat de la comanda dels productes.

El client haurà de fer el pagament de la totalitat de la seva comanda  abans de l’expedició de les mercaderies. No s’acceptarà el pagament parcial dels productes.

5 Termini d’enviament i despeses

Les comandes s’envien entre 1 i 3 dies laborables següents a l’ordre de compra, sempre que s’hagi rebut el pagament de la mateixa.

Qualsevol data prevista d’entrega no pot ser garantida perquè totes les entregues es realitzan a través de tercers.

En el cas de que el missatger arribi a la seva adreça i no pugui realitzar l’entrega en la data acordada perquè no hi ha ningú per atendre’l o es denega l’entrega  per qualsevol motiu que no sigui el dany, l’usuari adquirent serà el responsable i assumirà el cost de l’entrega fallida i de qualsevol càrrec posterior de reenviament.

Per compres inferiors a 60 euros, les despeses d’enviament seran de 5 euros per la península i de 10 euros per les balears. No es fan enviaments a Ceuta i Melilla.

6 Garanties

S’aplicaran les normes legals sobre garantia de producte a no ser que s’hagi establert expressament una altra cosa.