Fem ús de cookies propies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€

Nota legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que el titular del lloc web www.onabcn.com, és: BOTIGUES ONA BARCELONA, S.L., INSCRITA EN EL REGISTRO MERCANTIL DE BARCELONA, HOJA 448921, FOLIO 220, TOMO 44183, INSCRIPCIÓN 1º Y NIF B66233339, QUE TIENE SU DOMICILIO SOCIAL EN PASEO FABRA I PUIG, 234 (LOCAL 1), 08016 DE BARCELONA. EMAIL: INFO@ONABCN.COM

Responsabilitat

BOTIGUES ONA BARCELONA, S.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts d'aquesta web, sent exclusiva la responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitzi.
BOTIGUES ONA BARCELONA, S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en la web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços o cercadors ubicats en aquesta web. La presència d'aquests enllaços té una finalitat merament informativa.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

BOTIGUES ONA BARCELONA, S.L. és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de tots els elements que integren www.onabcn.com, incloent la marca, nom comercial o signe distintiu. En particular ia títol no limitatiu, estan protegits pels drets d'autor el disseny gràfic, logos, continguts, gràfics, il·lustracions, fotografies i altres elements continguts en aquest lloc web. Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.n.