Fem ús de cookies propies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€

Qui som

Ona neix a Barcelona l’any 2014.

El projecte inicial parteix del concepte de petita botiga que fuig del producte massificat de les grans cadenes. En l’actualitat disposem de quatre punts de venda ubicats a Barcelona, Mataró. Granollers i Vic, i amb la shop on-line www.onabcn.com

Des del 2017 disposem en les nostres botigues de producció pròpia. La marca Ona guanya presència i en aquests moments representa un alt percentatge del producte de les stores.

En l’Atelier treballem de manera artesanal disseny i patronatge, escollint la qualitat de les peces mimant al detall tot el procés de creació dels prototips. Apostem per una producció de proximitat i proveïdors tèxtils locals que treballen amb matèries sostenibles. Podem dir que el 100% de la nostra col·lecció es confecciona en tallers de Catalunya amb l’objectiu de contribuir a dinamitzar l’economia del nostre entorn.

En el 2019 vàrem començar a oferir la nostra producció a botigues multimarca. A dia d’avui podem dir que l’entorn Ona es va ampliant temporada rere temporada per clients que creuen i aposten pels nostres valors. Amb aquest objectiu, comptem amb l’energia i la dedicació del nostre equip d’Atelier que treballa amb passió i entusiasme en aquest camí d’ampli recorregut.

L’ambient Ona parla dins d’un mateix espai cuidat i únic, molt propi on les matèries primeres i els colors ens defineixen amb un estil urbà dolç i a l’hora elegant. Teixits de cotó, viscosa i modal per estacions de temperatura suau, matèries com la llana i el cashmire per èpoques més fredes.

Creiem en un estil personal atemporal que no estigui subjecte a la rigidesa de la moda rabiosa, tan intensa com efímera. Vestim una dona actual, pràctica i elegant. Les peces Ona tenen aquest toc dolç i femení tan nostre que ens caracteritza.