Fem ús de cookies propies i de tercers. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Cistella de la compra Tens 0 productes a la teva cistella
Total:
0,00€
Tornar
Première Vision Paris

Première Vision Paris

30/01/2020 Els dies d'hivern encara no han acabat, però la primavera està a prop, i amb ella, les novetats de la temporada 2021. A Ona Barcelona ja hem posat en marxa la producció de les noves peces, però per a això hem hagut de fer una recerca exhaustiva de què és el que ens ofereix aquesta acolorida i floral estació.

Els professionals de la moda com nosaltres, hem d'estar sempre al dia de les primícies de la indústria tèxtil per a oferir als nostres clients l'últim en actualitat.

Per a això, hem d'assistir a una sèrie d'esdeveniments que s'organitzen entorn de tot aquest sector, en el qual es reuneixen centenars de professionals per a exposar, entre altres coses, les innovacions tecnològiques en els teixits, quins colors seran els més aclamats, quines seran les teles més utilitzades, etc.

Des de 1973, anualment s'organitza la Première Vision a Paris, una fira internacional de moda on, expositors i fabricants, es reuneixen per a establir noves connexions professionals. La finalitat d'aquesta fira és oferir diferents productes del món de la confecció, i teles i filats de totes les qualitats possibles. A més, a la seva programació inclouen xerrades i conferències que tracten temes com: quines fibres i canals de producció hauríem de triar per a crear una moda sostenible o, la indústria biotecnològica en els tèxtils, entre altres.

Ona Barcelona ja ho tenim tot llest per a absorbir les novetats i portar-te totes les tendències per a la pròxima primavera, esperem que t'agradin tant com a nosaltres.
Compartir